oncontextmenu="return false">

Gott nytt år!


Chilly youth up in the mountains

Kl 11.00 på dan har vi bestämmt oss för att träffas nedanför öberget för att sedan börja plumsa oss genom snön för att grilla. Trots dom höga siffrorna på termometern trotsar vi kylan och börjar gå upp med packning, spadar och ved...

Peeeeew! Jaaaaaaa vi är uppe! Med snö som nästan räcker upp till midjan och med rycksäckarna på ryggen och med ved och sittunderlag under armen kommer vi till slut upp till vindskyddet flåsandes och i alla fall jag svettig trost hela -16 grader.

Här har vi världens finaste tjejer Ebba, Maria, Mathilda & Elina som alltid får mig att skratta.

Och finaste Sanna!

Härligt med ett underbart leende från dig Gustav!


Klart att man ska grilla korv, marshmallows och pinnbröd ;)

Ingen dålig utsikt heller!


Du visade mig vad kärlek ärUtanför fönstret slår våren ut, marken blir grön igen

Mellandagsrea...
Skulle jag kanske börja stava mellandagsrea så här: J-O-B-B-I-G! Det var sjukt mycket folk idag på stan! Jag känner mig helt borta i huvudet. Efter många timmars slitande och provande med bh:ar och försöka hitta underkläder bland alla högar av kläder och bland folkmassorna, så är det så himmla skönt att komma hem. Jag önskar att min rubrik var sann. I flera dagar i streck har det snöat non-stop och snödrivorna blir allt större. Visst är det härligt med en vit jul men när jag kollar på dessa bilder ser gräset SÅ frestande ut!


Santa Claus - Have I been kind this year?

* Örhängen
* Fred Perry skor
* Jeansleggings
* Pengar
* Wesc-hörlurar
* Skjorta
* Skinnväska
* Väggklocka
* Godis
* Arn Tempel riddaren&Arn Riket vid vägens slut
* Presentkort på SF bio
* Smink

Jag är världens lyckligaste! Och det är inte för alla saker jag fick utan för att jag har världens bästa familj, släkt och vänner som går rakt in i mitt hjärta. But God I love my presents!


MERRY X-MAS!


"Our love is like the wind, I can't see it but I can feel it"Love is always patient and kind
it is never jealous
love is never
boastful or conceited
it is never rude or selfish
it does not take offence
and is never resentful
love takes no pleasure
in other people's sins,
but delights in the truth
it is always ready to excuse
to trust, to hope,
and to enure
whatever comes


A walk to remember måste vara den vackraste film jag har sett med sann kärlek. Bara ett litet tips till er som inte har sett den.

Jag minns den sommaren


Nikon D40+AF NIKKOR|50mm 1:.8 D

Sony Ericsson DSC-W85

Nikon D40+AF NIKKOR|50mm 1:.8 D

Jag har alltid sagt att jag gillar vintern och det gör jag, men jag kan inte låta bli att längta tillbaka till sommaren med många vänner, bad och jordgubbar när jag ser på dessa bilder. Idag har jag varit och lyssnat på en typ utav julkonsert med Voicebox. Man blir imponerad när dom dels sjunger så bra och har en härlig utstrålning men att dom också får till alla olika ljud i sångerna utan instrument. Något annat trevligt som har hänt är att jag har blivit bjuden på bio, så på tisdag ska vi se på Avatar. Är det någon som har sett den om den nu har börjat gå ännu som tycker att den var bra?

Krångel

Jag har lite krångel just nu med headern, den syns inte för tillfället men jag ska försöka få till det. Är det någon som kan se den?

So tell me when you hear my heart stop


Från första stund då Erik kom in i rummet och började sjunga så sa jag jävlar vilken röst killen bär på, han kommer att gå långt. Juryn sa att han kanske bär på Sveriges vasaste röst. Rät som det var så stod Erik & Calle i final och båda brilljerade. Personligen gillade jag texten i vinnar låten Higher, den kanske till och med är den bästa vinnar låten genom hela Idols historia. Men Erik du var pricken över i:et.

Bringing back my love


Sony Ericsson DSC-W85

Nikon D40+AF NIKKOR|50mm 1:.8 D

JULLOV! Jag kan nästan inte fatta det att jag är ledig. Det är så himmla skönt! Vi avslutade den sista skoldagen i kyrkan och fick våra betyg. Jag blev riktigt nöjd och lite chockad. Nu börjar det märkas att man bor i norrland med tanke på hur kallt det är ute, hela 16 grader, men det har varit som kallast 19. Nu: mat!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0