oncontextmenu="return false">

Det var en gång..

                     SOCKER…!!!

Det var en gång en sockersöt prinsessa. Som levde i ett sockerland i ett sockerslott. Den sockersöta prinsessan satt ofta på sin sockertron med sin sockersöta krona på huvudet och åt socker vadd. Men under tiden som  den sockersöta prinsessan satt på sin sockertron och åt sin sockervadd, så tänkte hon på sin citron sura prins.

En dag när den sockersöta prinsessan satt där och tänkte kom den citron sura prinsen in i sockerslottet och citron surade.

Plötsligt fick den sockersöta prinsessan nog, och sa :

 

-       du kommer alltid hit och citron surar i sockerslottet.

 

Prinsessan sparkade ut prinsen.

Hon ändrade snabbt humör till lime beskt. I samma ögonblick som hon gjorde det kom det en lime besk prins in och friade till den lime beska prinsessan.

Den lime beska prinsessan muttrade fram ett ja!

Sen levde dom lime beska i alla sina dar.

För länge sedan skrev jag och Maria en socker berättelse.
Den skulle inhålla så mycket socker som möjligt. Frågan är: Lyckades vi? För mig väcker den gammla goda minnen så jag tänkte att jag kunde dela med mig en del av min historia.

P.s. Jag har inte ändrat ev. stavningsfel, punkt/kommatecken m.m, bara kopierat som det en gång blev skrivet  för att få den speciella känslan! Hoppas att det är okej för dig Maria att jag blottar våra helt otroliga författarkunskaper! ;)


Kan ni hjälpa mig?

Photoshop CS4
Länge har jag försökt att ladda ner en gratis version av Photoshop CS4/CS3 men utan framgång. Eftersom att det är ganska många som säkert har laddat ner det själv p.g.a. den höga konstnaden så kanske det finns någon som kan hjälpa mig på vägen? Jag uppskattar all hjälp jag kan få!

Från att vara helt frisk till att bli jätte förkyld igår så lever jag nu på ingefärste, strepsil och carmolis.


Julias spellista


1. Kent-Sverige 2. Skillet-Lucy 3. Gary Jules-Mad world 4. The offspring-You're gonna go far, kid 5. AFI-Prelude 12/21
Kommande vecka kommer jag att ta en bloggpaus och istället lägga focus på plugg och träning. Så vi hörs nästa vecka!


Flickan från ovan


Så svårt att släppa taget.
Jag kramar om din hand när det är som mest spännande. Jag kramar den hårdare. Tillslut kan jag släppa taget. Då handen är blöt av svett. "She is in the land between". Filmen rörde mig på ett oväntat sätt. Den tog fram känslor som jag inte väntade mig. Det är helt enkelt för jobbigt att tänka på dig ibland..
4 helt fantastiskt fina tjejer satt bänkade framför bioduken med mig. 2 av dom kan ni besöka här och här.

Intagen!


Jag kan inte annat än att vara glad idag! Jag kom in preliminärt på mitt förstahandsval Specktrum, inriktning Media och journalistik! Nu gäller det bara att hålla i betygen och förhoppningsvis höja dom ytterligare så jag får behålla platsen. Är det någon annan som har fått veta om ni har blivit intagna?

För varje gång jag glömt så påminns jag på nytt



En dag i April




16
Ha den äran Julia, idag är det din födelsedag! Mamma & syrran kom in i mitt rum i morse och sjöng: Vad är det för en dag, vad är det för en dag..hehe ;) Precis som jag önskade mig så fick jag en stor mumsmumsig jordgubbstårta! Senare idag kommer mormor & Calle hit för att fira min födelsedag. Fortsättning följer..


Gårdagen/idag

Spara spara spara.
Tidigt på morgonen klipptes allt nött hår bort. Matheus kom och höll mig sällskap nästan hela dan. Vi såg på Armageddon som nästan fick mig att gråta. Jag har så himmla lätt till tårar när jag ser på filmer.
Igår gjorde jag också ett svårt beslut. Pappa sa att när vi inte behöver moppen mer så är det upp till mig och syrran när vi vill sälja den. Pengarna för moppen skulle jag och syrran få dela på. Jag har velat fram och tillbaka, sälja-inte sälja-sälja-inte sälja..
Eftersom att syrran i princip aldrig kör moppen så var det upp till mig om jag ville ha kvar den eller inte. Igår beslöt jag mig för att vi ska sälja den. Jag har länge velat ha en egen systemkamera så att jag slipper låna syrrans hela tiden då inte min kompaktkamera duger till allt som jag vill fota. Kamerorna som jag är sugen på kostar runt 10 000:-, och om jag får sommarjobb och pengar från moppen (om vi nu får den såld) så kanske jag har en egen system till hösten/vintern. Dom få gångerna jag säkert kommer att önska att jag hade en moppe är nog när kompisarna är ute och kör då inte jag kan, men annars så är jag säker på att jag kommer att ha mycket mer nytta av en kamera som dessutom kommer att göra mig gladare. Tänkte lägga ut lite bilder på moppen senare ifall någon skulle vara intresserad.

En inflamerad arm.
Jag tycker synd om mamma. Stackarn kan inte ens röra armen för att det gör så ont. Jag får hjälpa henne så gott jag kan och hoppas att det blir bättre snart. Om allt går enligt planerna för idag så ska jag, Anton & Jonte grilla hamburgare på deras nyinköpta muurikka på Vithatta. Att grilla med vännerna är bland det bästa jag vet. Man får en bra tid att prata om allt mellan himmel & jord, mysa och värma sig framför elden.


Tjuvar!

Inte lika självklart.
En dag som började så bra slutade mindre bra. Jag & Maria var nere på gymmet ungefär en timme. Under tiden hade någon person rotat i mitt skåp och stulit över 400 spänn! För visso så vet jag ju så väl att man inte kan lämmna värdesaker oinlåsta, men precis som många andra tänker så tänkte jag att det där händer inte mig..förän det redan hade skett. För mig är det en självklarhet att man ska få ha sina saker i fred, men det är tydligen inte lika självklart för andra. Men jag får försöka se det från den ljusa sidan, jag blev helt otroligt nog inte avstulen min mobiltelefon som var ändå av mest värde, alla kort var kvar och jag har lärt mig en läxa: Att aldrig mer lita på att alla människor är lika ärliga som jag är.


2 födelsedagar


Inte mindre och inte mer.
Din födelsedag är värd att fira även om du inte håller med. 64 år känns som en lång tid men många år väntar av frihet och ledighet nu när du äntligen har fått gå i pension. Jag har nog sagt det allt för sällan, men jag älskar dig mormor! ♥ En annan som fyllde hela 16 år igår var min käraste vän Elina. Grattis! ♥ Bättre sent än aldrig ;)


Auoooh!


Titta och njut, det är inte varje dag jag lägger ut ett klipp när jag sjunger, ni kommer nog att se varför (tack och lov för snabbspolning) xD


Filmlista

Något att se fram emot.
Dear John, Remember me & Eclipse är 3 filmer jag mer än gärna bänkar mig framför i biosalongerna. Tre kärleksfilmer med många bra och kända skådespelare så som Channing Tatum, Amanda Seyfried, Robert Pattinson och Kristen Stewart m.fl. Dock är alla 3 ett antal veckor bort. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som man brukar säga. Kolla in trailern på filmerna här, här och här.

Ikea

Skellefteå-Haparanda-Piteå
Gårdagen spenderades i Haparanda på Ikea. Vi var nog där ett flertal timmar och lastade vangnarna ganska fulla bara efter en kort tid. Helt otroligt att allt rymdes i bilen. Det jag verkligen hade behövt köpa struntade jag i, en kam, haha ;) Istället köpte jag dessa tre kuddar...

...och 2 ljusstakar i silver...
Sen bar det iväg till Farmor & farfar, som jag inte hade träffat sedan jag for till Thailand. Farmor gav mig en riktig bamse kram så fort jag kommit innanför dörren. Farfar var nog också glad att ha mig hemma igen. Tillbaka i Skellefteå började jag paka upp allt porslin som vi köpt och ska byta ut nu när vi ska göra om köket inom snar framtid. Riktigt snygg och stilrent. Plus allt annat som vi köpt. Idag skiner solen och det känns inge vidare att sitta innne så jag tänkte sätta mig i solen och läsa, bye!

Bygdsiljum


Yeah! cooling där?! ;)

Världens bästa mamma! <3

Pappas goda mat ligger nu i magen!

Skärtorsdag 1 April


April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill.
Påsklov påsklov åh nu är det påsklov! Då blir det påskpyssel, slappa och mysa med vänner och förhoppningsvis strålande sol och varma dagar hela veckan. Än har jag inte lyckats bli lurad men dagen är inte slut än så man vet aldrig. Vad brukar ni göra under påsken?  

RSS 2.0