oncontextmenu="return false">

HEROES OF TODAY!

Aahhhhhhhhhhh! Jag är så j*vla lycklig!
Jag tror inte att jag riktigt har fattat att jag har en egen systemkamera som jag så länge velat ha! Nu ska jag fota och utvecklas till något riktigt bra. Med min nya kamera innbär det för mig en ny start och likaså med bloggen. Min nya bloggadress är nu mera: endagiapril.blogg.se. Den bloggen har jag för en tid sedan förberett och försökt få till den som jag vill ha den. Hoppas att ni fortsätter att följa mig på mitt äventyr mot en bättre skrivare och fotograf! Bloggen låter jag vara kvar eftersom jag ändå har minnen och en hel del utveckling här sedan mitt första inlägg. Tack pappa för att du lånade mig dom sista slantarna, och tack till Ida på Expert som fixade ett toppen pris! ♥ På min nya blogg endagiapril så kommer jag att så småning om att lägga ut min kamera utrustning. Håll utkik!


SOLDIER
Tack pappa! jag älskar min nya jacka från Chicy. "Bara" 769 kr (inkluderat frakt).

Vit svart färgglad? Alltid ett lika stort mysterium om vad man ska ha på sig på skolavslutningen. Min klänning hänger redan i garderoben och bara väntar på mig. Det känns lite overkligt men ännu skönare att det är det sista året på högstadiet. Och snart kanske jag står där med både friheten och kameran i min hand, redo att göra precis vad jag vill.


Valborg

Likt tusentals stjärnor som exploderar och sedan försvinner.
En mysig kväll med ännu mysigare vänner att dela den med. Med korv, marshmallows och fyrverkerier firade vi årets Valborgsmässoafton. Vad skulle jag göra utan mina vänner. I väntan på tillstånd att lägga upp andra bilder så får ni nöja er med dessa bilder..

Dimman låg som ett mjukt täcke över skog och vatten.

Elden väcktes tills liv.


RSS 2.0